Biopohjainen Amergip

Valitse vihreä Amergrip-pussi säilytykseen ja säilöntään. Yli 40 vuotta vanha klassikko Minigrip on saanut rinnalleen vihreän pikkuveljen, Amergripin. Amergripin muovi on valmistettu 100% uusiutuvasta luonnontuotteesta, sokeriruo’osta. Koko pussissa uusituvaa alkuperää on noin 99%. Amergripit valmistetaan Tampereella ja ne sulkevat sisäänsä yhtä turvallisesti ja laadukkaasti kuin Minigrip.   Lisäksi pussit ovat käteviä pikkutavaroiden säilytykseen tai otettavaksi mukaan matkoille. Tee valinta huomisen puolesta – valitse Amergrip.

Amergripin salaisuus piilee sulkijassa. Pusseissa voit säilöä, säilyttää ja kuljettaa. Yhden litran Amergrip-pussi on matkakumppanina oivallinen – voit kuljettaa matkustamossa nesteitä turvamääräysten mukaan.

Minigrip-pussien valmistus alkoi vuonna 1971. Amerplast valmistaa laadukkaat Minigrip- ja Amergrip-pussit Tampereella. Pusseille on myönnetty  Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki on tunnustus suomalaisen liiketoiminnan, laadun ja turvallisuuden edistämisestä sekä Amerplastin sitoutumisesta vastuullisuuteen, toimitusketjun luotettavuuteen ja palveluun. Lue lisää Avainlipusta www.avainlippu.fi.

 

– Kuutta eri kokoa: mini (10x 11cm), 1/2l, 1l, 2l, 4l ja maxi (35x 35cm)
– Soveltuu kaikkien elintarvikkeiden pakkaamiseen.
– Amergrip-pussien muovi on tehty 99%:sti uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Muovi valmistetaan sokeriruo’osta.
– Sokeriruokopohjaiset pussit on valmistettu matalantiheyden polyeteenistä (LD-PE).
– Kaikki Amergrip-pusseissa käytetyt raaka-aineet ovat EU:ssa elintarvikepakkausten käyttöön hyväksyttyjä. Tuotteet eivät sisällä Bisfenoli-A:ta (BPA:ta).
– Pussi on kirkas ja läpinäkyvä.
– Valkoinen kirjoitusalusta on painettu pussin valmiiksi.